Logo no.boatexistence.com

Bør ytelsesanmeldelser signeres?

Innholdsfortegnelse:

Bør ytelsesanmeldelser signeres?
Bør ytelsesanmeldelser signeres?

Video: Bør ytelsesanmeldelser signeres?

Video: Bør ytelsesanmeldelser signeres?
Video: Desmond Dekker & The Aces – Israelites (Official Lyrics Video) 2024, Kan
Anonim

Ansatte trenger ikke å signere skriftlige prestasjonsadvarsler Selv om det er en god praksis å la ansatte signere ytelsesvurderinger for å unngå tvister om at de aldri ble vist ytelsesvurderingen, er ikke noe lovkrav for å få den ansatte til å signere dokumentet.

Må du signere ytelsesvurdering?

Du er ikke juridisk pålagt å signere en ytelsesvurdering, og du vil heller ikke bli truet med rettslige skritt hvis du nekter å signere ytelsesvurderingen. Men hvis du nekter, vil din overordnede eller en HR-medarbeider sannsynligvis indikere på signaturlinjen at du nektet å signere.

Hvordan signerer du en ytelsesvurdering?

En signaturlinje vises for hver rolle som legges til i signaturdelen. Brukere med riktig tillatelse kan logge av på ytelsesanmeldelser samtidig.

Ytelsegjennomgang - Sign-off

  1. Performance Review Tittel – Tittel på anmeldelsen. …
  2. Anmelderens fotografi, navn og tittel – anmelders fotografi, navn og stilling.

Hva er de juridiske kravene for gjennomføring av ytelsesvurderinger?

For det første det er ingen lovkrav om at et selskap må ha et resultatvurderingssystem. Ingen lov tvinger en organisasjon til å vurdere resultatene til medlemmene sine, akkurat som ingen lov krever at et selskap produserer årlige budsjetter eller yter god kundeservice.

Hva om jeg ikke er enig i ytelsesvurderingen min?

Hvis du er uenig i ytelsesvurderingen sjefen din har skrevet, er det greit, men det er ingen vits i å krangle med ham eller henne om det. … Du kan skrive en tilbakevisning til ytelsesvurderingen din og gi den til HR. De vil legge inn oppskriften din i personalmappen din.

Anbefalt: