Logo no.boatexistence.com

Vil anpr ingen forsikring vise?

Innholdsfortegnelse:

Vil anpr ingen forsikring vise?
Vil anpr ingen forsikring vise?

Video: Vil anpr ingen forsikring vise?

Video: Vil anpr ingen forsikring vise?
Video: Carmen® Box - plug & play device with plate recognition function 2024, Kan
Anonim

No Utviklingen av ANPR har hjulpet med håndheving av veiavgift, ingen forsikring, ingen MoT osv., samt takle andre mer alvorlige lovbrudd. Det vil ikke ha noen innvirkning på det store flertallet av bilistene som bruker kjøretøyene sine lovlig på veiene våre, betaler kjøretøyavgifter og forsikringer og er lovlydige.

Kan ANPR-kameraer oppdage ingen forsikring?

Hver ukes automatiske nummerplategjenkjenning (ANPR)-kameraer kontrolleres, og hvis et kjøretøy ser ut til å ikke ha noen forsikring, vil det ifølge Motor Insurers Bureau bli sendt et brev til den registrerte eieren.

Kan ANPR fortelle om du har forsikring?

Politiet kan enkelt finne ut om et kjøretøy er forsikret ved hjelp av ANPR-kameraer (Automatic Number Plate Recognition) som øyeblikkelig leser nummerskilt og sjekker dem mot databasen over forsikrede kjøretøyer på motoren Forsikringsdatabase (MID).

Kan politiet fortelle om du ikke har noen forsikring?

Hva skjer hvis jeg blir stoppet av politiet for kjøring uten forsikring? Politiet har kameraer for nummerskiltgjenkjenning, slik at de vet om en bil er forsikret eller ikke. Hvis du blir stoppet og bedt om å fremvise dokumentene dine, har du sju dager på deg til å gi politiet et oppdatert forsikringsbevis.

Hva kommer opp på en ANPR-sjekk?

ANPR-kameraer leser nummerskiltet til forbipasserende kjøretøy og sjekker dem i en database med kjøretøy av interesse for DVSA, f.eks. varebiler, busser og busser. DVSA bruker ANPR for å hjelpe til med å målrette hvilke kjøretøy som skal stoppes og sjekkes. Dette hjelper til med å oppdage lovbrudd, inkludert: ulisensierte operatører.

Anbefalt: