Logo no.boatexistence.com

Hvordan forlenger daglig sang livet ditt?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan forlenger daglig sang livet ditt?
Hvordan forlenger daglig sang livet ditt?

Video: Hvordan forlenger daglig sang livet ditt?

Video: Hvordan forlenger daglig sang livet ditt?
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2024, Kan
Anonim

En felles Yale- og Harvard-studie viste at sang fremmet sunne sinn og hjerter for noen mennesker, noe som øker levetiden. Studier har faktisk vist at sang kan bidra til å senke blodtrykket, forbedre hjernens helse for å redusere demensrisiko og hjelper med depresjonssymptomer.

Hjelper daglig sang deg å leve lenger?

Sang er en integrert kunst i hele musikkopplevelsen, som er veldig fordelaktig for alle. Forskning viser nå at de som synger er lykkeligere, lever lenger og er generelt mye sunnere også. Så syng av hjertet ditt, for ingen bryr seg om du stemmer eller ikke, med mindre du er i et kor!

Hvordan forlenger sang livet ditt?

Forskning har vist at sang kan være bra for deg på mange plan. Det kan hjelpe redusere stress, øke immunitet og lungefunksjon, forbedre hukommelsen, forbedre mental helse og hjelpe deg med å takle fysisk og følelsesmessig smerte. Noe av det beste med å synge er at du ikke trenger å være god i det for å høste fruktene.

Lever du lenger hvis du synger?

Den felles universitetsstudien undersøkte befolkningen i New Haven, Connecticut, og fant at det "sunne hjertet og avanserte mentale tilstanden" som ble resultatet av korsang var at innbyggerne levde lenger.

Hva skjer hvis du synger hver dag?

Det samme kan skje med stemmebåndene dine. Det første trinnet er hevelse i stemmebåndet Hvis du fortsetter å synge med hovne eller anstrengte stemmebånd, kan du utvikle knuter (hård hud), polypper (blemmer) eller blødninger (blodige bånd). … Det er greit å synge hver dag til en viss grad, men du må lære deg grensene dine.

Anbefalt: