Logo no.boatexistence.com

Kan tjære legges i regnet?

Innholdsfortegnelse:

Kan tjære legges i regnet?
Kan tjære legges i regnet?

Video: Kan tjære legges i regnet?

Video: Kan tjære legges i regnet?
Video: Camping i regnet - forhøyet telt 2024, Kan
Anonim

Generelt kan ikke asf alt legges når det regner Dette er fordi asf altblandinger inneholder olje og olje og vann reagerer når de kommer i kontakt, negativt i dette tilfellet. … Regn setter også stabiliteten til undergrunnen i fare. Hvis jorda er våt, blir den myk og dette er ikke en god overflate å asf altere på.

Kan du legge tjære i regnet?

Den kan legges i lett regn. Hvis den utsettes for kraftig regn, blir kaldblandet asf alt for mettet. Konsistensen brytes deretter ned og den blir ubrukelig. Det er derfor alltid tilrådelig å legge asf alt i varme, tørre temperaturer.

Kan du legge asf alt i kraftig regn?

Tarmac er langvarig og sterk samt værbestandig. … På grunn av den glatte overflaten har tarmac ingen sprekker som kan fylles når det regner.

Er det greit å utføre asf altbelegg når det regner?

Avslutningsvis det er ikke lurt å jobbe med asf altbelegg når det nylig har regnet eller regnet fordi det forårsaker kvalitetsskader på det ferdige asf altdekket. Derfor er det lurt å vente til regnet gir seg og deretter starte arbeidet.

Hvor lenge etter at det regner kan du legge asf alt?

Vanligvis vil du holde fortauet tørt i minst to dager, minimum, så pass på at regn ikke kommer til å være et problem før du starter oppkjørselen asf altering i denne situasjonen. Mange huseiere vil kanskje også snakke om dette problemet med asf alteringsekspertene sine før de i det hele tatt begynner.

Anbefalt: