Logo no.boatexistence.com

Hvorfor blir sykdommer verre om natten?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor blir sykdommer verre om natten?
Hvorfor blir sykdommer verre om natten?

Video: Hvorfor blir sykdommer verre om natten?

Video: Hvorfor blir sykdommer verre om natten?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Om natten er det mindre kortisol i blodet Som et resultat oppdager og bekjemper de hvite blodcellene lett infeksjoner i kroppen din på dette tidspunktet, og provoserer symptomene på infeksjon til overflaten, som feber, lunger, frysninger eller svette. Derfor føler du deg sykere om natten.

Hvilke sykdommer blir verre om natten?

Enten du har å gjøre med forkjølelse, influensa eller en magesykdom, har du sikkert lagt merke til at symptomene dine føles verre om natten. Du innbiller deg ikke ting. Forskning tyder på at kroppens døgnrytme – så vel som noen andre faktorer – kan forverre symptomene dine etter solnedgang.

Hvorfor føler jeg meg uvel om natten?

Konklusjonen. Kvalme om natten er vanligvis et symptom på en underliggende tilstand. Noen av de vanligste årsakene inkluderer syre refluks, angst, medisinbivirkninger, magesår eller graviditet. Kvalme om natten kan vanligvis behandles, enten med egenomsorgsmidler eller av en lege.

Er det ille å ligge i sengen hele dagen når man er syk?

Hvis du opplever at du sover hele dagen når du er syk - spesielt i løpet av de første dagene av sykdommen din - ikke bekymre deg. Så lenge du våkner for å drikke vann og spise litt nærende mat fra tid til annen, la kroppen få all den hvilen den trenger.

Er det bedre å sove i et varmt eller kaldt rom når du er syk?

Mange liker å sove i et kjølig rom, men ikke gjør det så kaldt at du våkner og skjelver midt på natten. Når du føler deg syk, kan det være lurt å vurdere å øke temperaturen litt, i stedet for å la termostaten falle. Bare ikke glem å endre den tilbake når du føler deg bedre.

Anbefalt: