Hvorfor forlot Corey Spencer?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor forlot Corey Spencer?
Hvorfor forlot Corey Spencer?

Video: Hvorfor forlot Corey Spencer?

Video: Hvorfor forlot Corey Spencer?
Video: 10 Child Celebs Who Aged Badly! 2024, Oktober
Anonim

Hvorfor forlot Corey Spencer? … Corey dro fordi Corey ikke vet om Spencers yngre bror Dillon (Jalyn Hall) er hans biologiske sønn, eller det biologiske barnet til Coach Baker.

Hvorfor forlot Corey James Spencer?

Coreys pasning fikk Spencer til å slutte med fotballen. Senere avslører han at det er fordi fotball får ham til å tenke på Corey og det er for sårende for Spencer. Men etter at han har bestemt seg for å spille fotball igjen til minne om sin gamle mann.

Hvorfor forlot Corey i hele amerikansk sesong 1?

Corey innrømmer også at en stor del av at han dro, hadde å gjøre med konens svik og muligheten for at hans yngre sønn faktisk ikke er hans biologiske barn.

Hva er g alt med Corey på all American?

I sesong to ble Spencer James' far Corey (Chad L. Coleman) trener ved South Crenshaw High, men før han kunne trene sønnen sin, døde han av en livslang sykdom som førte til at Spencer James gikk bort fra fotballen. Dette skjedde ikke med Spencer Paysinger i det virkelige liv.

Hva er Corey James hemmelig?

Det er bekreftet at Corey James (Chad L. Coleman) er Spencers biologiske far, som er hva cornerbacken alltid antok da han vokste opp. … Til tross for Spencers lettelse over at Coach Baker ikke er faren hans, avsløres det at Dillon kan være et resultat av Billy og Graces affære.

Anbefalt: