Logo no.boatexistence.com

Hvem er det amerikanske kjemirådet?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er det amerikanske kjemirådet?
Hvem er det amerikanske kjemirådet?

Video: Hvem er det amerikanske kjemirådet?

Video: Hvem er det amerikanske kjemirådet?
Video: Welcome to the New AmericanChemistry.com 2024, Kan
Anonim

The American Chemistry Council (ACC) er Amerikas eldste bransjeforening i sitt slag, og representerer mer enn 190 selskaper som driver med kjemivirksomhet - en innovativ, økonomisk vekstmotor som er med på å løse de største utfordringene landet vårt og verden står overfor.

Er American Chemistry Council lovlig?

The American Chemistry Council (ACC) er en topp bransjeforening som representerer nordamerikanske kjemikalieprodusenter. ACC representerer nesten 150 selskaper og har et budsjett på 100 millioner dollar.

Hvem finansierer American Chemical Council?

ACC mottok $1 207 000 fra API mellom 2006 og 2018 og har også mottatt midler fra The Association of American Railroads og National Association of Manufacturers som begge har drevet lobbyvirksomhet mot restriksjoner på olje- og gassindustrien, ifølge sine 990 skjemaer.

Hvem eier American Chem?

Den administreres på glob alt nivå av the International Council of Chemical Associations ACC har en politisk aksjonskomité som gir penger til medlemmer av kongressen i USA. ACC lanserte en "essential2" PR-kampanje på 35 millioner dollar i 2005.

Er American Chemistry Council en ideell organisasjon?

Oppdrag: Å LEVERE FORRETNINGSVERDI TIL MEDLEMMENE GJENNOM EKSEPSJONELL FORSYN. AMERICAN CHEMISTRY COUNCIL er en 501(c)(6)-organisasjon, med IRS-regjeringsåret 1942, og donasjoner kan være fradragsberettigede eller ikke.

Anbefalt: