Logo no.boatexistence.com

Hva er en leppefordel?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en leppefordel?
Hva er en leppefordel?

Video: Hva er en leppefordel?

Video: Hva er en leppefordel?
Video: Hva er en urostomi? | Salts Norway 2024, Juli
Anonim

PERK er et revolusjonerende system som fungerer med våre HydraFacial-maskiner for å fylle og hydrere leppene dine på mindre enn ti minutter! PERK™ Lip Revitalizing Serum inneholder peppermynteolje, aloebladekstrakt og peonekstrakt for å hydrere og fukte leppene og etterlate dem lett fyldige og avslappede.

Hva er en leppefordel?

Lip PERK er en unik behandling som er spesielt designet for å behandle leppeområdet og er både skånsom og rask med umiddelbare, merkbare resultater. Det er en revitaliserende opplevelse som kan gjøre leppene dine utrolig glatte, utrolig fuktige og lett fyldige.

Hva er en leppe- og øyefordel?

Hva er Perk™-behandlingen? The Perk™ er verdens første hybride hudpleiebehandling og ta med hjem i ettVed å bruke den samme maskinen som en HydraFacial, eksfolierer Perk™ skånsomt matte og skadede hudceller fra øye- og leppeområdene mens den tilfører kraftige næringsstoffer i huden.

Hvor mye koster HydraFacial lip perk?

Mens leppene vil løpe deg $29,95, kommer øynene inn på $39,95, og hele ansiktet ditt? Vel, det kommer til hele $49,95. Og med det har det blitt mye rimeligere å behandle huden din.

Hva er en ansiktsbehandling?

Perk™ er verdens første hybrid-ansiktsbehandling som kombinerer en eksfolierende behandling på kontoret og hjemmeprodukter for å forbedre hudfordelene – alt på under ti minutter. Så enkelt er det. Du får umiddelbare resultater og langvarige resultater som passer perfekt inn i hverdagen din.

Anbefalt: