Logo no.boatexistence.com

Hva er @synthesize objektiv c?

Innholdsfortegnelse:

Hva er @synthesize objektiv c?
Hva er @synthesize objektiv c?

Video: Hva er @synthesize objektiv c?

Video: Hva er @synthesize objektiv c?
Video: Правила работы с микроскопом / Как настроить / Инструкция 2024, Kan
Anonim

@synthesize oppretter en getter og en setter for variabelen Dette lar deg spesifisere noen attributter for variablene dine, og når du @synthesize den egenskapen til variabelen genererer du getteren og setter for variabelen. Egenskapsnavnet kan være det samme som variabelnavnet.

Hva er dynamisk i Objective-C?

@objc betyr at du vil at Swift-koden din (klasse, metode, egenskap osv.) skal være synlig fra Objective-C. dynamisk betyr du vil bruke Objective-C dynamisk sending.

Hva er @synthesize i Swift?

Syntetiserte/autosyntetiserte egenskaper i mål C -- disse kalles " lagrede egenskaper" i Swift. Du erklærer det ganske enkelt med var topSpeed : Double eller la topSpeed : Double=4.2 i en klasseerklæring, akkurat som du ville deklarert en lokal variabel i en funksjonstekst.

Hva er instansvariabel Objective-C?

En forekomstvariabel er en variabel som eksisterer og holder verdien for objektets levetid. Minnet som brukes for eksempel variabler, tildeles når objektet først opprettes (gjennom allok), og frigjøres når objektet er deallokert.

Hva er en eiendom i Objective-C?

Egenskaper i Objective-C brukes til å lagre data i forekomster av klasser De definerer minneadministrasjon, type og tilgangsattributter for verdiene de lagrer, for eksempel sterk, svak, assign, readonly, readwrite, etc. … sterk, svak, tildel egenskapsattributter definerer hvordan minnet for den egenskapen skal administreres.