Logo no.boatexistence.com

Har alv på hyllen bøyelige armer?

Innholdsfortegnelse:

Har alv på hyllen bøyelige armer?
Har alv på hyllen bøyelige armer?

Video: Har alv på hyllen bøyelige armer?

Video: Har alv på hyllen bøyelige armer?
Video: 10 лет жизни жены масаи Стефани при простейших обстоятельствах 2024, Kan
Anonim

Det er massevis av gode ideer om hvordan man kan plassere Elf rundt i huset, men mange av dem har ham dingler, klemmer eller klatrer seg inn i ugagn - noe som er litt rart, fordi Elf følger ikke med bøybare deler.

Har alven på hyllen flyttbare armer?

Du er ferdig! Nå har alven din på hyllen justerbare armer og ben og hender som henger sammen! Trenger du å kjøpe en alv Du kan kjøpe en her.

Skal du angre Elf on the Shelf-hendene?

For det første, EOTS KAN IKKE røres eller de mister magien (ingen bekymringer hvis de blir berørt, men vi har laget et magisk gjenopprettingssett som du kan bruke til å hjelp alven din med å få magien tilbake!) Den andre regelen er at EOTS ikke kan snakke eller bevege seg mens noen i hjemmet er våkne.

Er det en alv på hyllen du kan ta på?

Barn har ikke lov til å ta på dem . Alver er veldig skjøre, og hvis de blir berørt av menneskebarn mister de magien og evnen til å kommunisere med Julenissen.

Kan du klemme nissen din i hyllen på julaften?

Alle vet at julenisser ikke kan røres eller de mister magien. Men hvordan klemmer et barn farvel til alven før de drar tilbake til Nordpolen julaften? Dette avskjedsbrevet lar barna få vite at nissen midlertidig har løftet magiske krefter slik at de kan bli klemt og kysset farvel.

Anbefalt: