Logo no.boatexistence.com

Er borede rotorer bedre?

Innholdsfortegnelse:

Er borede rotorer bedre?
Er borede rotorer bedre?

Video: Er borede rotorer bedre?

Video: Er borede rotorer bedre?
Video: Универсальный вращатель. Установил шаговый двигатель на токарный станок. 2024, Juli
Anonim

Hvis du bor i et område som opplever mye regn, er borede rotorer et veldig godt valg De yter godt i regntungt klima ved å tilby et godt "vått bitt", holder seg godt over rotorenes levetid, og leverer mer friksjon og mer bite enn sine sporede motstykker.

Er borede rotorer bedre enn solide?

Gi valget mellom borehull og spor, vil borehullene gi deg bedre bremsekraft over spor for normal by-/motorveikjøring. Dette er grunnen til at high-end BMW-, Porsche-, Corvette- og Mercedes-rotorer er boret, ikke slisset. For baneracing (stopp med høy hastighet), er sporrotorer det bedre valget

Er borede slisserotorer virkelig bedre?

Sammenlignet med standardrotorer, har de borede og slissede rotorene en tendens til å tilby forbedret gripeopplevelse, og den er mer responsiv og har en effektiv ytelse når det kommer til bremsesystemet. Hullene bidrar til å øke friksjonseffektiviteten mellom puten og skiven betydelig.

Hva er fordelen med borede rotorer?

De borede hullene i skivebremsrotoren din tillat fuktighet og bremsestøv å slippe ut. Dette holder bremserotorene tørre, og hjelper deg med å oppnå jevn bremseytelse selv i våte værforhold.

Er borede rotorer gode for daglig kjøring?

DRILLTE rotorer er bedre for din daglige kjøring fordi de er mindre utsatt for å vri seg eller få høye flekker, og de er vanligvis lettere på bremseklosser, men de yter ikke like godt under ekstrem bremsing som Slotted.

Anbefalt: