Logo no.boatexistence.com

Gjør centric gode rotorer?

Innholdsfortegnelse:

Gjør centric gode rotorer?
Gjør centric gode rotorer?

Video: Gjør centric gode rotorer?

Video: Gjør centric gode rotorer?
Video: What Power Tools do I Need for Boatbuilding? 2024, Kan
Anonim

Ytelsesmessig er de de samme som OEM, men de er mye billigere. Sammen med Akebono-klosser er det den beste bremseoppgraderingen jeg kunne ha gjort på Accord-en min. … Hvis du faller i andre kategori, vil du være veldig fornøyd med disse Centric-rotorene og Akebono-putene.

Er Centric-deler et godt merke?

Centric er et anerkjent merkevare i ettermarkedet for bremsedeler-industrien. Centric er et av de mest kjente merkene i ettermarkedet for bremsedeler. … Divisjonen produserer bremsedeler av høy kvalitet. Hvis du ser Centric-logoen på et sett med bremseklosser, vet du at du får et kvalitetsprodukt.

Hvem lager Centric bremserotorer?

StopTech® har ingeniør- og FoU-ressursene til å teste rotorer på en av tre Link-bremsedynamometre, på gate- og beltekjøretøyer, og i laboratoriet. StopTech og Centric Premium bremserotorer er designet, konstruert og bygget for å tilby betydelige bremsefordeler i forhold til OEM-deler.

Er Centric 120-rotorene gode?

Centric Premium 120 bremserotorer er perfect- alternativet for ditt daglige pendlerkjøretøy. Ikke alle vil ha høyytelses bremserotorer, noe vi forstår. Centric Premium-erstatningsrotorene er generelt de samme hvis de passer og utfører som lagerrotorene dine var fra fabrikken.

Hvilken er bedre power STOP eller Centric?

StopTech bremsekomponenter og -systemer er spesielt utviklet for høyytelseskjøring. Så hvis du har en daglig sjåfør gatebil, kan Sentriske bremseklosser være bedre egnet for kjøretøyet ditt. Du vil spare litt penger, og Centric bremseklosser vil fortsatt tjene kjøretøyet ditt veldig godt i lang tid.

Anbefalt: