Logo no.boatexistence.com

Kan du fryse appelsinjuice fra Sevilla?

Innholdsfortegnelse:

Kan du fryse appelsinjuice fra Sevilla?
Kan du fryse appelsinjuice fra Sevilla?

Video: Kan du fryse appelsinjuice fra Sevilla?

Video: Kan du fryse appelsinjuice fra Sevilla?
Video: Город БАРСЕЛОНА. Испания или Каталония? Большой выпуск. 2024, Kan
Anonim

Når det er sesong, kjøp ca 20 appelsiner om gangen, juice, sil saften og frys ned i små isbitbrett hvis du ikke skal lage en umiddelbar mojo eller marinade med dem. Når den er frosset, fjern den fra brettet og oppbevar i en frysesikker plastbeholder eller pose.

Kan Sevilla-appelsiner fryses?

Sevilla-appelsinsesongen er kort, fra desember til februar, så det er best å lage nok syltetøy for hele året mens de er tilgjengelige. Men hvis du ikke har tid, kan du fortsatt legge litt, siden Sevilla fryser helt fint.

Kan jeg fryse Sevilla-appelsiner for å lage syltetøy senere?

Frys Sevillaene dine, men ikke for modne

W alter Scott: For all del frys Sevilla appelsiner for å lage marmelade senere på året. Men pass på at de ikke er overmodne – fryser du overmodne får du svarte appelsiner når du koker dem. Tilbered din egen deilige batch med Good Foods oppskrift på Sevilla-marmelade.

Hvordan oppbevarer du Sevilla-appelsiner?

Som de fleste sitrusfrukter holder de seg opptil én uke når de oppbevares i romtemperatur, men mye lenger når de oppbevares i kjøleskapet. Du kan også fryse dem hele eller skrellet (innpakket i matfilm eller lignende) noe som er supert for akkurat disse appelsinene da de har så kort sesong.

Kan du fryse marmelade?

Ja, du kan fryse syltetøy like godt som du kan fryse andre typer syltetøy Det er én risikofaktor du bør være oppmerksom på når det kommer til å fryse syltetøy – spesielt tykke kutte varianter. Fruktbitene i marmeladen kan bli "grøtaktige" når iskrystallene i dem tiner.

Anbefalt: