Logo no.boatexistence.com

Er nedlatende presens?

Innholdsfortegnelse:

Er nedlatende presens?
Er nedlatende presens?

Video: Er nedlatende presens?

Video: Er nedlatende presens?
Video: LIVE Presence Malieveld 2022 - Worship & Prayer In The Netherlands - Aanbidding en gebed 1 juli 2022 2024, Kan
Anonim

Fortidstid av nedlatende er nedlatende. Tredje person entall, enkel presens indikativ form for nedlatende er condescends. Presens partisipp av nedlatende er nedlatende. Perfektum partisipp av nedlatende er nedlatende.

Er flau presens?

fortid tid av flau er flau.

Kan nedlatende brukes som verb?

Verbetet nedlatende brukte for å være fri for antydninger til den offensive overlegenheten det vanligvis antyder i dag. Det kan bokstavelig t alt bety "å gå eller komme ned" eller, billedlig t alt, "å villig senke seg til andres nivå", sanser som fremdeles av og til møter i skrifter om Bibelen.

Hva er et eksempel på å være nedlatende?

Eksempler på nedlatende oppførsel inkluderer oppfører seg som om du vet alt og ikke er åpen for nye ideer, reagerer på en opprørt med "vel, det har aldri skjedd med meg", og tilbyr uoppfordret råd (med mindre du er veileder), ikke være åpen for tilbakemeldinger, referere til personer i gruppen i tredjeperson (selv om …

Er nedlatende en fornærmelse?

condescension Legg til i liste Del. Nedlatenhet er en fornærmende måte å snakke med andre mennesker på, som om de var dumme eller uvitende. Nedlatenhet er frekt og nedlatende. Å behandle noen med nedlatenhet er det motsatte av å behandle dem med respekt.

Anbefalt: