Betyr nedlatende nedlatende?

Innholdsfortegnelse:

Betyr nedlatende nedlatende?
Betyr nedlatende nedlatende?

Video: Betyr nedlatende nedlatende?

Video: Betyr nedlatende nedlatende?
Video: МОНСТР БЕДНОЙ vs МОНСТР БОГАТОЙ ПОД КРОВАТЬЮ! БЕНДИ Против МИСТЕРА ХОПП в реальной жизни! 2024, September
Anonim

Å være nedlatende er å samhandle med andre på en måte som antyder at du er dem overlegen. Det refererer spesielt til når denne gjøres på en arrogant eller nedlatende måte-betydningen når du oppfører deg som om du gjør noen en tjeneste ved å angivelig senke deg selv til deres nivå av forståelse eller intelligens.

Er nedlatende det samme som nedlatende?

Noen som er nedlatende "snakker ned" til andre fordi han eller hun føler seg overlegen dem. Å beskytte noen er å behandle dem nedlatende, men på en spesiell måte – som om man hadde med et barn å gjøre.

Hva vil det si å nedlate seg til noen?

intransitivt verb. 1: å anta en følelse av overlegenhet Forfatteren behandler leserne sine som likeverdige og nedlater dem aldri.2a: å gå ned til et mindre formelt eller verdig nivå: unbend ville ikke nedlate seg til å svare på en så grov bemerkning. b: å frafalle privilegiene til rang.

Hva betyr ordet nedlatenhet?

Full definisjon av nedlatenhet

1: nedlatende holdning eller oppførsel spottende nedlatenhet av "vi vet bedre enn deg"-A. J. Anderson. 2: frivillig nedstigning fra ens rang eller verdighet i forhold til en underordnet.

Hva er et eksempel på nedlatende?

Eksempler på nedlatende oppførsel inkluderer oppfører seg som om du vet alt og ikke er åpen for nye ideer, reagerer på en opprørt med "vel, det har aldri skjedd med meg", og tilbyr uoppfordret råd (med mindre du er veileder), ikke være åpen for tilbakemeldinger, referere til personer i gruppen i tredje person (selv om …

Anbefalt: