Logo no.boatexistence.com

Har Rathdrum snø?

Innholdsfortegnelse:

Har Rathdrum snø?
Har Rathdrum snø?

Video: Har Rathdrum snø?

Video: Har Rathdrum snø?
Video: Spice Girls - Stop (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Rathdrum-beboere nyter fire vakre årstider gjennom året. Regionen får en gjennomsnittlig årlig nedbør på 24 tommer og et gjennomsnittlig årlig snøfall på 38,4 tommer som kan variere mye fra år til år.

Er Rathdrum ID et bra sted å bo?

Jeg vil definitivt anbefale en venn å bo her. Rathdrum er så unikt sted, det har en flott balanse mellom landlig og urbant. Det er en veldig utendørs type sted med tonnevis av flotte aktiviteter. Det finnes alle typer jobber for en liten pendling til en by i nærheten.

Hvor kaldt blir det i Rathdrum Idaho?

I Rathdrum er somrene korte, varme, tørre og for det meste klare, og vintrene er iskalde, snørike og for det meste overskyet. I løpet av året varierer temperaturen vanligvis fra 23°F til 86°F og er sjelden under 8°F eller over 95°F.

Har Sherwood snø?

Klima i Sherwood, Oregon

Gjennomsnittet i USA er 38 tommer regn per år. Sherwood har i gjennomsnitt 1 tommer snø per år. Gjennomsnittet i USA er 28 tommer snø per år. I gjennomsnitt er det 142 soldager per år i Sherwood.

Har Brescia snø?

Brescia opplever noen sesongvariasjoner i månedlig snøfall. Snøperioden i året varer i 1,2 måneder, fra 20. desember til 27. januar, med et glidende 31-dagers snøfall på minst 1,0 tommer. Måneden med mest snø i Brescia er januar, med et gjennomsnittlig snøfall på 1,4 tommer.

Anbefalt: