Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er askespredning ulovlig?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er askespredning ulovlig?
Hvorfor er askespredning ulovlig?

Video: Hvorfor er askespredning ulovlig?

Video: Hvorfor er askespredning ulovlig?
Video: Krematorium: Rejsen fra menneske til aske 2024, Kan
Anonim

De fleste stater har ingen lover som forbyr dette, men føderal lov forbyr å slippe gjenstander som kan skade mennesker eller skade eiendom. Cremains i seg selv anses ikke som farlig materiale, men av åpenbare sikkerhetsgrunner bør du fjerne asken fra beholderen før du sprer den med fly.

Er spredning av aske mot loven?

Når det kommer til spørsmålet om det er ulovlig å spre aske, er det svært få offisielle lover på plass. Selv om du alltid bør be om tillatelse før du sprer aske på privat eiendom, det er ingen lover om hvor eller hvordan aske skal spres på offentlig eiendom

Hvorfor kan du ikke spre aske i havet?

Det er lovlig å spre aske til sjøs, men alt som legges i vannet må lett brytes ned. … Alt som legges i vannet må lett brytes ned i et marint miljø. Du kan slippe blomster eller kranser i vannet, men de må lett brytes ned.

Kan kremert aske spres hvor som helst?

Kan jeg spre aske hvor som helst? Du kan strø asken til din kjære offentlig, men i de fleste tilfeller du må innhente tillatelse fra kommunestyret Hvis det er på privat grunn, må du få tillatelse fra eieren. Hvis du eier landet selv, er avgjørelsen helt og holdent din.

Hva sier Bibelen om askespredning?

I følge Bibelen vil Gud ta seg av hver avdøde, uavhengig av omstendighetene i deres begravelse. … Hvis du bestemmer deg for å kremere og spre aske, er det ingenting i Bibelen som forbyr deg fra å gjøre det. Det er et spørsmål om personlig preferanse.

Anbefalt: