Logo no.boatexistence.com

Er skog en god jobb?

Innholdsfortegnelse:

Er skog en god jobb?
Er skog en god jobb?

Video: Er skog en god jobb?

Video: Er skog en god jobb?
Video: Here's the thing about Forestry degrees... 2024, Kan
Anonim

Re: Er skogbruk en god karriere å forfølge? Det er en flott karriere. Betaler kanskje ikke like mye, men da er ikke lønn alltid den viktigste delen av en jobb hvis den er hyggelig. IMO, gjør det.

Betaler skogbruk godt?

Den gjennomsnittlige årslønnen for skogbrukere var $57, 140 per mai 2012, ifølge U. S. Bureau of Labor Statistics. De i topp 10 prosent tjente over $78.490 årlig. De fleste skogbrukere har bachelorgrader i skogbruk, landbruksvitenskap, markforv altning eller miljøvitenskap.

Hvordan er det å jobbe i skogbruk?

Jeg elsker å være skogbruker. Jeg kommer til å jobbe ute, samhandler med flotte mennesker, besøker klasserom, utforsker naturen, utfører luftobservasjoner av skogsmark, vurderer brannrisiko og bekjemper brann. Jeg bruker mange hatter i yrket mitt, og jeg håper historien min inspirerer andre til å satse på spennende karrierer i friluft.

Er skogbruksjobber etterspurt?

Job Outlook

Samlet sysselsetting av naturvernforskere og skogbrukere er anslått til å vokse 7 prosent fra 2020 til 2030, omtrent like raskt som gjennomsnittet for alle yrker. Rundt 4 000 åpninger for naturvernforskere og skogbrukere anslås hvert år i gjennomsnitt i løpet av tiåret.

Hva er lønnen til skogbruker?

Gjennomsnittslønnen for en skogbruker i USA er rundt $61,790 per år.

Anbefalt: