Logo no.boatexistence.com

Hvorfor lukter oppvaskkluter?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor lukter oppvaskkluter?
Hvorfor lukter oppvaskkluter?

Video: Hvorfor lukter oppvaskkluter?

Video: Hvorfor lukter oppvaskkluter?
Video: Swedish Dishcloths - 8 Reasons You HAVE TO TRY THEM! 2024, Kan
Anonim

Årsaken til at oppvaskhåndklær ofte lukter er fordi de brukes til å tørke av hendene våre, tørke opp søl og søl og bare fjerne skitt eller mat rundt omkring De er ofte ikke gitt den rette muligheten eller miljøet til å tørke. Etter at de er vasket, kan de fortsatt ha en stygg eller sur lukt.

Hvordan får du lukten av oppvaskkluter?

Legg til 1 kopp destillert hvit eddik og oppvaskfillene i vannet. Ikke tilsett såpe eller andre produkter. Kok klutene i 15 minutter for å drepe lukt og bakterier, mugg og mugg. Slå av varmen og la oppvaskklutene avkjøles til romtemperatur.

Hvorfor lukter vaskekluten min?

Har du noen forslag? Den lukten er forårsaket av opphopning av kroppsoljer og såpe, som kanskje ikke fjernes helt hvis du vasker vaskeklutene i kaldt eller varmt vann.

Hvor ofte bør oppvaskkluter skiftes ut?

Kluter eller oppvaskkluter bør også skiftes ca hver måned eller etter ca. 30 bruk. Svamper anses ofte for å være mer mottakelige for bakterier, men oppvaskkluter kan være like ille.

Bør du vaske oppvaskkluter?

Vask alltid oppvaskkluter og kjøkkenhåndklær på varmt og på vanlig/heavy duty-syklus Dette er ting som må vaskes på varmt. Du har brukt dem til å tørke opp melk eller vaske skitten servise, og de må vaskes i varmt vann for best mulig å aktivere vaskemiddelet du bruker.

Anbefalt: