Logo no.boatexistence.com

Skal buestøtter gjøre vondt?

Innholdsfortegnelse:

Skal buestøtter gjøre vondt?
Skal buestøtter gjøre vondt?

Video: Skal buestøtter gjøre vondt?

Video: Skal buestøtter gjøre vondt?
Video: Arch Support Is A Lie? 2024, Kan
Anonim

Arch-støtter skader sannsynligvis ikke føttene dine. Størrelse og bredde forklarer mye av det som gjør sko behagelige og forklarer også mye av det som gjør sko smertefulle. Smerter, selv i buen, skyldes mest sannsynlig for lite plass, ikke buestøtter.

Hvordan skal buestøtte føles?

Arkeforlengelse - støtten skal føles som en bred rampe, jevn og jevn hele veien fra forsiden til baksiden av buen. Fast og dynamisk støtte - du skal kunne presse buen ned, men ikke lett.

Kan for mye buestøtte være dårlig?

Innsiden av føttene dine kan hovne opp. Fotbevegelser, for eksempel å stå opp på tærne, er en utfordring, og du har betydelige rygg- og bensmerter. Dårlig støtte for fotbuen kan også føre til unormal belastning på kne og hofte, og forårsake ubehag og smerte i disse leddene.

Hvordan vet jeg om buestøtten er for høy?

Hvis innleggssålens buehøyde er for høy for føttene dine, vil det føles som om det er en golfball i skoen din eller at innleggssålen graver seg inn i buen. Hvis den er for lav, vil du føle at det er for mye plass mellom buen på innleggssålen og buen din.

Kan buestøtter sårede flate føtter?

Over-the-counter buestøtter kan bidra til å lindre smerten forårsaket av flatføtter. Eller legen din kan foreslå spesialdesignede buestøtter, som er støpt etter føttene dine. Buestøtter kurerer ikke flatføtter, men de reduserer ofte symptomene.

Anbefalt: