Logo no.boatexistence.com

Hvordan får du olivenfargede egg?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan får du olivenfargede egg?
Hvordan får du olivenfargede egg?

Video: Hvordan får du olivenfargede egg?

Video: Hvordan får du olivenfargede egg?
Video: How to Breed Your Own OLIVE EGGERS! Getting Olive Eggs from Backyard Chickens 2024, Juli
Anonim

Du kan avle en brun-egg-hane til blå-egg-høner, eller en blå-egg-hane til brun-egg-høner. Begge kryssene vil resultere i høner som legger olivengrønne egg. Hvis planen din er å avle Olive Egger-hønene tilbake til hanen for å oppnå F2-høner som legger mørkere oliven-egg, vil du at hanen skal være av en brunegg-rase.

Hvilken kyllingrase legger et olivenfarget egg?

Noen av de mest populære kryssene kalles Påskeegger eller Olive Egger-kyllinger. Easter Eggers kan legge en rekke eggfarger, fra blått til grønt og noen ganger til og med rosa. Olive Eggers er passende oppk alt etter de olivenfargede eggene de legger og er et resultat av å krysse brune egglag med blå egglag.

Hvilke raser legger oliven-egg?

Olive Eggers (OE) er en kyllingvariant som legger et olivenfarget egg. Disse interessante kyllingene er skapt ved å krysse en fugl klekket fra et mørkebrunt egg (som Marans, Welsummers, Barnevelder, Empordanesa og Penedesenca) og en fugl klekket ut fra et blått egg (som Ameraucanas, Araucana og Easter Eggers).

Hva krysser du for å få en oliven Egger?

Olive Eggers er en krysning mellom en rase som legger egg med ekte blå skjell og en rase som legger egg med virkelig mørkebrune skall. De blå egglagene kan være Ameraucana, Araucana eller Cream Legbar.

Hva er et oliven-egg?

Olive Eggers er en morsom og EGGciterende hybridrase å ha i flokken din! Olive Egger-høner legger flere nyanser av grønn/oliventoner, derav navnet deres. De er avlet ved å krysse en MØRK brun eggleggingsrase med en blå eggleggingsrase.

Anbefalt: