Logo no.boatexistence.com

Opererer uber i barranquilla?

Innholdsfortegnelse:

Opererer uber i barranquilla?
Opererer uber i barranquilla?

Video: Opererer uber i barranquilla?

Video: Opererer uber i barranquilla?
Video: #inundaciones Las inundaciones continúan alrededor del mundo tormenta en españa Y paises arabes 2024, Kan
Anonim

Uber er angivelig bare tilgjengelig i følgende byer i Colombia: Barranquilla . Bogotá

Jobber Uber i Colombia?

BOGOTA, 11. august (Reuters) - Ride-hailing-appen Uber Technologies Inc (UBER. Mens andre selskaper som Didi og Cabify opererer i landet, har sjåfører møtt bøter og andre sanksjoner for å tilby skysstjenester, samt aggresjon fra taxisjåfører. …

Hvorfor er Uber ulovlig i Colombia?

Skytteselskapet måtte stoppe driften i Colombia 1. februar etter at en domstol tok side med taxiselskapet som saksøkte det, og slo fast at det hadde brutt konkurransereglene. Uber k alte kjennelsen "vilkårlig" og sa at den var i strid med en handelsavtale mellom USA og Colombia.

Er Uber trygt i Cali Colombia?

Uber fungerer generelt bra. Mange foretrekker dem fremfor drosjer, og i de fleste tilfeller er tjenesten bedre. Når jeg kan, vil jeg alltid velge og Uber fremfor drosjer. Teknisk sett er de ulovlige her i Colombia, men politiet roter ikke med sjåførene.

Er Uber tilgjengelig i Cartagena, Colombia?

Uber er tilgjengelig i Cartagena, men juridisk status er i fare. Konsentrasjonen og påliteligheten til drosjer gjør generelt de lokale selskapene til et bedre alternativ. Det er best å ha busser for å reise mellom Cartagena og byer i nærheten.

Anbefalt: