Logo no.boatexistence.com

Bør remicade oppbevares i kjøleskap?

Innholdsfortegnelse:

Bør remicade oppbevares i kjøleskap?
Bør remicade oppbevares i kjøleskap?

Video: Bør remicade oppbevares i kjøleskap?

Video: Bør remicade oppbevares i kjøleskap?
Video: Infliximab (Remicade, Inflectra, Renflexis, Remsima) - IBD treatments explained by the experts 2024, Kan
Anonim

REMICADE bør oppbevares ved 2°C til 8°C (kjøling.) Må ikke brukes etter utløpsdatoen. REMICADE kan lagres ved temperaturer opp til maksim alt 30 °C i en enkelt periode på opptil 12 måneder; men ikke over den opprinnelige utløpsdatoen.

Hvor lenge varer REMICADE i romtemperatur?

Om nødvendig kan uåpnede REMICADE-ampuller også oppbevares ved romtemperatur opp til maksim alt 30°C (86°F) i en enkeltperiode på opptil 6 måneder men ikke over den opprinnelige utløpsdatoen.

Kan REMICADE oppbevares i romtemperatur?

Om nødvendig kan uåpnede REMICADE-ampuller lagres ved romstemperaturer opp til maksim alt 30ºC (86°F) i en enkelt periode på opptil 6 måneder, men ikke over den opprinnelige utløpsdatoen. Den nye utløpsdatoen må skrives i plassen på kartongen.

Hvor lenge er REMICADE bra for en gang blandet?

En studie utført for å evaluere stabiliteten til REMICADE etter rekonstituering med sterilt vann for injeksjon (SWFI), 5 % dekstrose (D5W) og 0,9 % natriumklorid (NS) og lagret ved romtemperatur antyder at REMICADE rekonstituert med SWFI eller NS forblir stabil i 24 timer ved romtemperatur

Er REMICADE laget av urin fra mus?

Det er samprodusert i mus og sluttproduktet er omtrent 75 % humant og 25 % museantistoff. Remicade hjelper til med å kontrollere symptomene på Crohns sykdom ved å binde seg til TNF og nøytralisere virkningen.

Anbefalt: