Logo no.boatexistence.com

Er det en bank?

Innholdsfortegnelse:

Er det en bank?
Er det en bank?

Video: Er det en bank?

Video: Er det en bank?
Video: Hassan - Ja, det er banken 2024, Kan
Anonim

Up er en australsk digitalbank kun for mobil Up er designet, utviklet og levert gjennom et samarbeid mellom Ferocia (et programvareselskap) og Bendigo Bank. Opp går på smarttelefonen din, og gir deg en app og et debetkort knyttet til en ekte bankkonto.

Er det en ekte bank?

Up er en nyskapende australsk digital bank som tilbyr fullstendig digital, skybasert personlig banktjenester gjennom Up-mobilapplikasjonen. Med over 300 000 kunder, inkludert meg, har de en dokumentert merittliste og en veldig brukervennlig plattform.

Er en god bankapp?

Fantastisk bank og brukervennlig appDeres spareprogram for å runde opp transaksjoner er smart, og du sparer penger uten å merke det. Appen er veldig brukervennlig og full av praktiske funksjoner. Den eneste ulempen er minibankavgifter, men flott for online.

Hvilken bank anbefaler Barefoot Investor?

Hvilke bankkontoer anbefaler barfotinvestoren? Barefoot-investoren anbefaler å se nærmere på følgende banker: ING, Up Bank, Me Bank, 86400 Smartbank og Ubank.

Hvor trygt er banken?

I tillegg bruker Up banking sikkerhetsteknologi, inkludert smarttelefonbiometri og avansert kryptografi for å holde pengene dine sikre (dette nivået av sikkerhetsteknologi ligner på andre transaksjons- og sparekontoer). Du kan lese mer om sikkerhet her.

Anbefalt: