Logo no.boatexistence.com

Har søsterlige og late landsbyboere sammen?

Innholdsfortegnelse:

Har søsterlige og late landsbyboere sammen?
Har søsterlige og late landsbyboere sammen?

Video: Har søsterlige og late landsbyboere sammen?

Video: Har søsterlige og late landsbyboere sammen?
Video: If You Have 10 LAZY Villagers... 2024, Kan
Anonim

Systerly landsbyboere kommer vanligvis overens med peppy, normale, late, jock og andre søsterlige landsbyboere, men kan komme i konflikt med grinete og snotne landsbyboere.

Hvem kommer late landsbyboere overens med?

De synes det er lett å komme overens og snakke med andre landsbyboere, inkludert spilleren. De kommer godt overens med andre late landsbyboere og piggete landsbyboere. Late landsbyboere kommer også overens med selvtilfredse landsbyboere, på grunn av selvtilfredse landsbyboere som har en tilbakelent sans for humor, noe late landsbyboere synes er morsomt.

Kommer søsterlige og vanlige landsbyboere overens?

Vanlige landsbyboere har en tendens til å beundre de sterke egenskapene til en søsterlig landsbyboer, og selv Peppy og Smug landsbyboere har en tendens til å komme overens med dem også, selv om konflikter kan oppstå.

Hvilke dyr som krysser landsbyboere kommer overens?

Som regel kommer mannlige og kvinnelige motparter overens; for eksempel, Normal og Lazy vil sameksistere lykkelig, og Peppy og Jock vil være raske venner. Generelt har hver Animal Crossing: New Horizons-personlighet to andre personligheter som den kolliderer med, men for noen av dem er det mer.

Flørter selvtilfredse landsbyboere?

Som snotne landsbyboere liker selvtilfredse landsbyboere også å sladre om andre landsbyboere og spre rykter. Under overflaten er de imidlertid godhjertede landsbyboere som opptrer veldig høflig, noen ganger som herrer, og kan flørte med spilleren, uavhengig av kjønn, når de blir venner.

Anbefalt: