Logo no.boatexistence.com

Fortviler gjenopplivede landsbyboere?

Innholdsfortegnelse:

Fortviler gjenopplivede landsbyboere?
Fortviler gjenopplivede landsbyboere?

Video: Fortviler gjenopplivede landsbyboere?

Video: Fortviler gjenopplivede landsbyboere?
Video: 2.BÖLÜM 🍀''VADİDEKİ ZAMBAK'' 🍀HONORE DE BALZAC (SESLİ KİTAP) 2024, Kan
Anonim

En zombie-landsbyboer kan ikke kureres ved å bytte fra lett, normal eller vanskelig vanskelighetsgrad til fredelig; de fortviler rett og slett som alle andre monstre.

Despawn landsbyboere som har blitt zombifisert?

Landsbyboere som har blitt infisert av en zombie kan forsvinne, selv om de har blitt handlet med. Dette gjør det svært vanskelig å redde landsbyboere etter at de har blitt smittet, siden spilleren ikke kan bevege seg lenger enn 128 kvartaler unna den infiserte zombielandsbyboeren for å samle alle forsyninger som trengs for å kurere den.

Kan landsbyboere tilfeldig despawn?

De er unntatt fra despawn-timere og, med unntak av eventuelle feil (ser på deg, Bedrock Edition!), bør de ikke despawne av seg selv. De kan imidlertid være irriterende vanskelige å holde i live til du får taket på det.

Hva får landsbyboere til å despawn?

Hvis en landsbyboer reiser mer enn 128 kvartaler unna, vil de forsvinne. Dette kan også skje hvis de ikke er navnemerket eller holder på en hentet vare.

Vil landsbyboere komme tilbake til en forlatt landsby?

Med mindre du har minst to landsbyboere slik at de kan avle, samt en matkilde og en av dem er en bonde, landsbyboere gjenoppstår aldri på egenhånd - du har for enten å transportere dem fra en annen landsby eller kurere zombielandsbyboere med en sprut av svakhet og et gulleple (IMO sistnevnte er enklere, du bare …

Anbefalt: