Logo no.boatexistence.com

Hvordan ser spittlebug ut?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ser spittlebug ut?
Hvordan ser spittlebug ut?

Video: Hvordan ser spittlebug ut?

Video: Hvordan ser spittlebug ut?
Video: СЕКРЕТНЫЙ ВЗЛОМ С ПИЩЕВОЙ СОДОЙ || Самая мощная смесь органических пестицидов 2024, Kan
Anonim

Voksne spyttefugler, noen ganger k alt froskehopper, likner stubbe løvhopper og er generelt solbrune til brune eller grå. De er i stand til å hoppe store avstander, men flyr sjelden (selv om de har vinger). Engspyttnymfer er vanligvis blekgrønne eller gule, mens furuspyttnymfer er brune.

Er spyttedyr skadelige?

buggene og deres biprodukter er ikke skadelige for mennesker, men vurder å bruke hagehansker for dette. Du kan enten knuse larvene med fingrene eller slippe dem i en bøtte med såpevann. Å sprøyte spyttebugs med en hageslange vasker insektene og restene deres av plantene dine og kan drukne eggene.

Hva blir en Spittlebug til?

Spittlebugs lever av plantesaft og skiller deretter ut boblende skum for å skape en beskyttende festning rundt seg selv. Senere dukker de opp som voksne froskehoppere.

Hvor finnes spyttedyr?

Location, Location, Location

Spittlebugs live i det meste av det kontinentale USA. De kan finnes på nesten alle typer planter. En underart eksisterer også i tropisk klima på den vestlige halvkule. Den tolinjede spyttefuglen lever ofte av torvgress.

Bitter spyttedyr mennesker?

Er de skadelige? Medisinsk sett skader spyttedyrene eller de voksne ikke mennesker. Disse insektene er imidlertid svært skadelige for gress, plener og plantasjer, noe som får plantene til å visne fordi de er aggressive matere på plantesafter.

Anbefalt: