Logo no.boatexistence.com

Er hydroflasks verdt det?

Innholdsfortegnelse:

Er hydroflasks verdt det?
Er hydroflasks verdt det?

Video: Er hydroflasks verdt det?

Video: Er hydroflasks verdt det?
Video: Секрет монтажной пены! ТАКОГО ТЫ ЕЩЕ НЕ ВИДЕЛ! Полезные советы 2024, Kan
Anonim

Hector Torrez, en junior ved CSU som studerer bærekraft, sa Hydro Flasks er et flott kjøp fordi de hjelper miljøet. "Enhver gjenbrukbar vannflaske er en god vannflaske," sa Torrez. «Det eneste med Hydro Flasks som skiller dem fra hverandre er at de varer veldig lenge.

Er en Hydroflask verdt pengene?

De holder vannet ditt kaldt og godt og svetter ikke! Det er så deilig å kunne legge flasken i vesken og ikke bekymre deg for at den blir våt. Jeg føler at jeg drikker mer vann på grunn av denne flasken. Det er en lite tung, men absolutt verdt det!

Hva er så spesielt med hydroflasker?

Hydro Flasks flotte temperaturretensjon skyldes TempShield-teknologien. To vegger av rustfritt stål med et vakuum mellom hindrer kondens og varmeoverføring til utsiden av flasken, og holder drikker varme eller kalde i timevis.

Er hydroflasks overpriset?

Selv om kostnadene for Hydro Flasks varierer mellom $30 og $60, er mange mennesker villige til å bruke pengene eller mer på en. … Kort sagt, Hydro Flask er en overvurdert vannflaske. Selskapet, Hydro Flask, startet i 2009 i Bend, Ore og ble opprettet av et par som var misfornøyde med å drikke varmt vann.

Er Hydro Flask-vannflasker verdt det?

The Hydro Flask Insulated var en av de dyreste av alle flaskene vi vurderte. Vi fant imidlertid fortsatt ut at den hadde god verdi Dens vakuumisolerte, 32-væske-unse kropp gjør en god jobb med å holde mye væske varme eller kalde i lengre tid, uansett av den ytre temperaturen.

Anbefalt: