Logo no.boatexistence.com

Hvordan staves hydrologisk?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan staves hydrologisk?
Hvordan staves hydrologisk?

Video: Hvordan staves hydrologisk?

Video: Hvordan staves hydrologisk?
Video: Ep753 ชื่อคุณ​สะกดอย่างไร​ Hvordan​staves det 2024, Kan
Anonim

vitenskapen som omhandler forekomsten, sirkulasjonen, distribusjonen og egenskapene til jordens vann og dens atmosfære. hydrogeologi; geohydrologi.

Hva er meningen med hydrologi?

Hydrologi er vitenskapen som omfatter forekomsten, distribusjonen, bevegelsen og egenskapene til jordens vann og deres forhold til miljøet innenfor hver fase av den hydrologiske syklus.

Hvem er hydrologer?

Om hydrolog

En fagperson som driver med eller studerer vitenskapen om vannbevegelse gjennom atmosfæren (landoverflate og underjordisk) kalles som hydrolog. … De spiller en viktig rolle i å løse de vannrelaterte problemene som vannforv altning, miljøvern osv.

Hva er forskjellen mellom hydrologi og hydraulikk?

Hva er forskjellen mellom hydraulikk og hydrologi? Hydrology – Studiet eller vitenskapen om å transformere nedbørmengde til mengde avrenning. Hydraulikk – Studiet eller vitenskapen om væskes bevegelse i forhold til disipliner som væskemekanikk og væskedynamikk.

Hva er et annet ord for hydrologisk?

Finn et annet ord for hydrologisk. På denne siden kan du oppdage 13 synonymer, antonymer, idiomatiske uttrykk og relaterte ord for hydrologisk, som: biogeochemical, hydrogeologisk, geomorf, hydrologi, streamflow, fluvial, geomorfologisk, grunnvann, bakkeskråning, klimatisk og hydrokjemisk.

Anbefalt: