Logo no.boatexistence.com

Kan tamponger forårsake kramper?

Innholdsfortegnelse:

Kan tamponger forårsake kramper?
Kan tamponger forårsake kramper?

Video: Kan tamponger forårsake kramper?

Video: Kan tamponger forårsake kramper?
Video: А ведь врачи не дураки! Всего 1 ложка СЕМЯН УКРОПА и организм как Новый 2024, Kan
Anonim

Selv om medisinske data kan si at tamponger ikke forårsaker menstruasjonssmerter, kan andre tilstander føre til at innsetting av tampong er smertefullt. Molly Green, en 38-åring i Los Angeles, sier at tamponger definitivt forårsaker henne smerte: Jeg hatet å bruke bind fordi de føltes rotete, så jeg aksepterte de ekstra smertene tamponger forårsaket meg i årevis.

Kan tamponger gjøre kramper verre?

Og hvis du noen gang har lurt på om tamponger gjør menstruasjonssmerter verre, deler Dr. Melisa Holmes, OB-GYN, Nei, det gjør de ikke… tamponger har ingenting å gjøre med prostaglandinsyntese eller måten de brukes på i kroppen.» Takk og lov!

Hvorfor føles magen min rar når jeg putter en tampong?

Dr. Farah Kroman: Det høres ut som du hadde noe som heter en 'vaso-vagal' episode. Dette fører til symptomer på å føle seg besvimet, klam, kvalm og noen ganger til og med besvimelse. Når du setter en tampong inn i skjeden, , kan den berøre livmorhalsen din, som er øverst i skjeden og lukker veien til livmoren din (livmor)

Hvorfor skader tamponger meg?

Tamponger er superabsorberende, men hvis det ikke er nok væske til å absorbere, kan dette gjøre at skjeden din føles tørr, noe som kan være litt smertefullt. Prøv å gå ned et absorberingsnivå. Hvis det fortsatt gjør vondt å sette inn eller ta ut tampongen, husk at flyten varierer etter hvert som du beveger deg gjennom mensen.

Hjelper bind eller tamponger mot kramper?

Bruk bind i stedet for tamponger. Dette kan hjelpe hvis du også har vaginal smerte. Få regelmessig mosjon. Dette hjelper blodstrømmen og kan redusere kramper.

Anbefalt: