Logo no.boatexistence.com

For sjokoladedyppede jordbær?

Innholdsfortegnelse:

For sjokoladedyppede jordbær?
For sjokoladedyppede jordbær?

Video: For sjokoladedyppede jordbær?

Video: For sjokoladedyppede jordbær?
Video: How to make the PERFECT Chocolate Covered Strawberries 2024, Kan
Anonim

Sjokoladedekkede frukter inkluderer blåbær, granateple, jordbær, appelsiner, tørkede aprikoser og andre kandiserte frukter og sitrusskall. Mørk sjokolade, melkesjokolade og hvit sjokolade brukes til pynt. Nøtter, kokos, sjokoladebiter, strø og annet pålegg er noen ganger tilsatt.

Bør jordbær være kalde før de dyppes i sjokolade?

Du kan servere de nedkjølte sjokoladejordbærene kjølte eller la den stå i romtemperatur i 30 minutter. Kjølte jordbær vil ha en fin crunch til sjokoladen, mens romtemperatur jordbær vil ha litt mykere sjokolade.

Hvilken matfarge er best for sjokoladedekkede jordbær?

Unngå å velge sjokoladebiter når du velger hvit sjokolade. De er designet for å holde formen gjennom smelting mens de lager bakevarer, og inneholder ofte olje som kan skille seg. En klassisk, hvit bakesjokolade er veien å gå. Når sjokoladen er smeltet, bruker vi rød matfarge for å oppnå den rosa fargen.

Hvordan får du sjokolade til å feste seg til jordbær?

For å starte, skyll jordbærene i kaldt vann, og klapp dem tørre-blader og alt med et håndkle eller papirhåndkle til de er helt tørre. Hvis de til og med er litt fuktige, vil ikke sjokoladen feste seg som den skal, og i stedet gli rett av bæret.

Hvordan forhindrer du at sjokolade faller av jordbær?

Tips for å dyppe jordbær

Følg disse tipsene for feilfrie sjokoladejordbær. Dip i varme, men ikke varmsmeltede oblater Dette vil forhindre at jordbærene blir svidde (noe som vil føre til at de mykner etter å ha blitt dyppet). Når den er dyppet, snurr du i en sirkulær bevegelse for å fjerne overflødig.

Anbefalt: