Logo no.boatexistence.com

Får frokostblandinger deg opp i vekt?

Innholdsfortegnelse:

Får frokostblandinger deg opp i vekt?
Får frokostblandinger deg opp i vekt?

Video: Får frokostblandinger deg opp i vekt?

Video: Får frokostblandinger deg opp i vekt?
Video: Lose weight with the fourth dimension and disappearance of objects. 2024, Kan
Anonim

Mange frokostblandinger har lite nok kalorier til at de ikke vil få deg til å gå opp i vekt, så lenge de er en del av et balansert kosthold som passer til dine daglige kalorimål. Imidlertid er ikke alle kornblandinger like. Noen er høye i kalorier, inneholder tilsatt sukker eller er laget av bearbeidet korn. Alle disse faktorene kan forårsake vektøkning.

Vil jeg gå opp i vekt av å spise frokostblanding?

Mange frokostblandinger er fullpakket med en absurd mengde sukker, som er den ledende synderen for vektøkning. På mange frokostblandingsbokser er det ofte den andre eller tredje ingrediensen som er oppført. Inntak av så mye sukker først om morgenen vil sannsynligvis føre til en betydelig økning i blodsukkeret, og til slutt et raskt fall.

Kan frokostblandinger føre til vektøkning?

Velg feil, og du eller barnet ditt kan ende opp med en frokostblanding rik på sukker, fett eller s alt. Hvis det spises for ofte, kan dette bidra til vektøkning og helseproblemer, inkludert tannråte og høyt blodtrykk.

Hvorfor får frokostblanding deg til å gå opp i vekt?

Cereal kan være ansvarlig for vektøkningen din.

Mange frokostblandinger er fullpakket med en absurd mengde sukker, som er den ledende synderen for vektøkning. … Det er det blodsukkerfallet som får deg til å ha lyst på mer mat nesten umiddelbart etter at du har fullført bollen, spesielt noe med mye karbohydrater eller sukker.

Kan jeg spise frokostblanding og fortsatt gå ned i vekt?

Som enhver kostholdsekspert vil fortelle deg, hvis du kutter nok kalorier, kan praktisk t alt alle dietter føre til vekttap - i hvert fall på kort sikt. Og ved å spise en kalorifattig skål med frokostblandinger som Special K, corn Flakes, Shredded Wheat, plain Cheerios eller Rice Krispies, vil du mest sannsynlig gå ned i vekt.

Anbefalt: