Logo no.boatexistence.com

Finnes det andre steder i giveren?

Innholdsfortegnelse:

Finnes det andre steder i giveren?
Finnes det andre steder i giveren?

Video: Finnes det andre steder i giveren?

Video: Finnes det andre steder i giveren?
Video: 10 Måder Lærere Straffer Elever På! 2024, Kan
Anonim

In The Giver, Elsewhere omfatter hele landet utenfor samfunnet. Byens innbyggere har ikke lov til å forlate samfunnet sitt, og få vil ha…

Hvor er andre steder i The Giver?

Elsewhere kan referere til hvilket som helst område utenfor Jonas' fellesskap (unntatt andre fellesskap), for eksempel landsbyer, skog eller etc.

Hva symboliserer andre steder i The Giver?

"Elsewhere" representerer en ukjent verden der de som forlater samfunnet går De gamle, svake og plagsomme blir "frigitt" der - selv om de i virkeligheten blir myrdet, folk blir ledet til å tro at de rett og slett velger å forlate samfunnet i en overgangsrite, og reiser til "Elsewhere ".

Finn Jonas andre steder i The Giver?

For det andre finner Jonas og Gabriel "Elsewhere", et uforklarlig virkelig og bokstavelig sted. Dette støttes av det faktum at det er en slede som venter på dem, tilsynelatende plassert der av folk som håper han vil finne den og bruke den.

Hva skjer hvis du søker om andre steder i The Giver?

På dette tidspunktet i romanen skjønner ikke Jonas at begrepet "frigjøring" er en eufemisme for døden, som betyr at innbyggerne som søker om Andre steder rett og slett blir drept Følgelig får ikke innbyggere som ikke passer inn bare forlate fellesskapet.

Anbefalt: