Logo no.boatexistence.com

Skal tappesko være trange?

Innholdsfortegnelse:

Skal tappesko være trange?
Skal tappesko være trange?

Video: Skal tappesko være trange?

Video: Skal tappesko være trange?
Video: SKÅL! by Miracle Of Sound 2024, Kan
Anonim

For støtdemping og bedre lydkvalitet må du velge en tettsittende passform fra tapeskoene dine. Skoen skal ikke henge løst på foten din, men heller skal føles stram (men behagelig) for å sikre presisjon ved banking.

Bør du gå opp en størrelse med trykksko?

Tap-sko skal ikke ha ekstra plass eller for mye vokseplass ved tåen. Det er viktig at trykksko har riktig størrelse fordi tærne skal være over tåplaten. … Med tappehandlingen kan tappesko som er for store være en snublefare.

Kan du strekke trykksko?

Tap-sko vil vanligvis strekke seg litt i bredden, men ikke i lengderetningen, så pass på at de er komfortable i lengden når de monteres.

Bør jeg løsne kranene på tapeskoene mine?

Et annet gammelt spørsmål når det gjelder tappesko er om man skal løsne skruene for å få bedre lyd. … Hvis skruene dine er veldig stramme, så løsne dem i det minste. Men så gi skoene en god trening, så de støpes inn i foten din og du er på vei.

Bruker du tapesko med sokker?

Vi anbefaler danserne våre at de bør bruke sokker eller tights for å forlenge levetiden til tapeskoene, som har flere fordeler ettersom fottøy til innersko også fungerer som en ekstra lag for å dempe og beskytte føttene dine mot mulige blemmer.

Anbefalt: