Logo no.boatexistence.com

Skal jakker være trange eller løse?

Innholdsfortegnelse:

Skal jakker være trange eller løse?
Skal jakker være trange eller løse?

Video: Skal jakker være trange eller løse?

Video: Skal jakker være trange eller løse?
Video: Lærke - Vi skal ikke være kærester 2024, Juli
Anonim

En kåpe kan enten være påsittende eller løs, avhengig av bruk og stil. En tilpasset kåpe bør ikke være for stram at den strekker glidelåsen eller knappene over den bredeste delen av overkroppen eller så stram at du har begrenset skulderbevegelse. En løsere stil bør ikke være for stor til at den er tungvint eller ikke varm nok.

Hvordan skal en jakke passe?

Som en god advokat, en god jakke bør dekke rumpa til deg. Bakpanelet på jakken skal slutte like under setebunnen, og jakken skal være perfekt parallell og i vater med bakken (ikke "hekket opp" foran eller bak).

Er det bedre å størrelse opp eller ned i jakker?

Når du kjøper en vinterkåpe bør du alltid kjøpe en som er én størrelse for stor… Du vil ikke svømme i frakken din, men du vil at den skal ligge komfortabelt over de andre lagene du vil ha under den når det er veldig kaldt. For de fleste går det perfekt å kjøpe kåpen sin bare én størrelse større.

Skal en jakke være tettsittende?

Draktjakken din bør dekke omtrent 80 % av rumpa og skritt. Vanligvis skal den nederste kanten av en jakke ende mellom de to knokene på tommelen. Denne regelen kan presses litt på når du har på seg en uformell sportsfrakk, fordi de har en tendens til å være litt kortere.

Skal vinterjakker være trange eller løse?

Velg en jakke som er 1 størrelse større enn skjortestørrelsen din.

Dette er det generelle rådet for å kjøpe en jakke slik at den ikke blir for trangÅ ha jakken litt større enn din normale størrelse vil også bidra til at du enkelt kan legge den over andre gjenstander.

Anbefalt: