Logo no.boatexistence.com

Er lange rørhoder verdt det?

Innholdsfortegnelse:

Er lange rørhoder verdt det?
Er lange rørhoder verdt det?

Video: Er lange rørhoder verdt det?

Video: Er lange rørhoder verdt det?
Video: New Edge Mustang — история и все специальные выпуски 2024, Kan
Anonim

En annen fordel med topprør med lange rør er at de ikke bare gir solide toppeffekttall, men bidrar til å øke hestekrefter og dreiemoment i lav- og mellomområdet av RPM. bånd, noe som gir deg mer brukbar strømnedgang der du vanligvis trenger det.

Øker lange rørhoder hestekrefter?

For lange rørsamlinger er eksosrørene mye lengre og går lenger ut. … Lengre portrør gir lavere eksosmottrykk. Dette betyr forbedret oksygeninntak og økt antall hestekrefter.

Hva er bedre korte eller lange rørhoder?

Shorty headers er ikke så høye som lange tube headers, selv om de definitivt vil ha bedre lyd enn lagermanifolden. Du kan velge topptekster med ulik lengde for bedre lyd, men lik lengde er veien å gå for å oppnå jevn ytelse.

Gjør lange rørhodere bilen høyere?

Men vil det forbedre lyden til bilen din?! For å si det enkelt – ja, et eksoshode vil forbedre lyden til bilen din noe Eksoshoder er bredere og tynnere sammenlignet med lagersystemet. Disse egenskapene gjør at lydvibrasjonene flyter bedre og går ut av bilen – noe som gir en høyere lyd.

Hvor ulovlige er lange rørhoder?

16 Long Tube Headers

Ikke bare vil de gjøre kjøretøyet ditt høyere, men det er også vurdert å tukle med kjøretøyets utslipp, som ifølge EPA er ulovlig under føderal lov. Drivere vil mest sannsynlig slippe unna med det så lenge katalysatoren og O2-sensorene fortsatt er intakte.

Anbefalt: