Logo no.boatexistence.com

Hvordan er Kumari aksjefond?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan er Kumari aksjefond?
Hvordan er Kumari aksjefond?

Video: Hvordan er Kumari aksjefond?

Video: Hvordan er Kumari aksjefond?
Video: Sahib Bibi Aur Ghulam Full Movie | Guru Dutt | Meena Kumari Old Hindi Movie |Old Classic Hindi Movie 2024, Kan
Anonim

Kumari Equity Scheme er en lukket aksjefondsordning med en forfallsperiode på 10 år Den markedsføres av Kumari Bank Limited. Som en promotorbank vil Kumari Bank motta 15 prosent eller 1,2 crore-enheter av ordningene. På samme måte kan allmennheten søke om de resterende 6,8 crore-enhetene.

Er ABSL-aksjefondet bra?

Det er et fond med Moderately High risk og har gitt en CAGR/annualisert avkastning på 20,3 % siden lanseringen. … Avkastningen for 2020 var 14,2 %, 2019 var 7,6 % og 2018 var -2,9 %.

Er det bra å investere i aksjefond?

Så alle med en langsiktig investeringshorisont kan vurdere å investere i aksjefond. Hvis du har langsiktige mål som pensjoneringsplanlegging eller å sikre barnets fremtid, kan du vurdere å investere i aksjefond. Hvis du vil se investeringene dine vokse, må du kanskje gi det litt tid.

Kan jeg tape alle pengene mine i aksjefond?

Med verdipapirfond kan du miste noen av eller alle pengene du investerer fordi verdipapirene som holdes av et fond kan gå ned i verdi. Utbytte eller rentebetalinger kan også endres etter hvert som markedsforholdene endres.

Har aksjefond høy risiko?

Aksjer er generelt mer risikofylte enn obligasjoner, så et aksjefond har en tendens til å være mer risikabelt enn et rentefond … Slike fond har også en tendens til å ha en større risiko for et større fall i verdi, men jo større risiko, desto større er belønningen (eller potensialet for høyere avkastning).

Anbefalt: