Logo no.boatexistence.com

I en forskjøvet time?

Innholdsfortegnelse:

I en forskjøvet time?
I en forskjøvet time?

Video: I en forskjøvet time?

Video: I en forskjøvet time?
Video: 2 урок! Брови.Техника коррекции бровей! Курс Мастер Бровист - Техника Граней "Бриллиант" 2024, Kan
Anonim

Forskjøvet tid er en ordning der ansatte kan variere start- og sluttid for å passe deres arbeid og personlige forpliktelser. Disse fleksible båndene bør minst inneholde et 2-timers vindu (f.eks. starttid fra 7.00 til 10.00 og sluttid fra kl. 16.00 til 19.00).

Hva er en forskjøvet uke?

staggered hours in britisk engelsk

flertallssubstantiv. et system for å jobbe i som ikke alle ansatte i en organisasjon kommer og går samtidig, men har store perioder med overlapping.

Hva betyr et forskjøvet grunnlag?

2for å arrangere en rekke betalinger, leveranser osv. slik at de ikke alle skjer samtidig Lånetilbakebetalingene ble forskjøvet over en lang periode. De gjenværende flyene vil bli levert på forskjøvet basis innen år 2025.

Hva betyr forskjøvet arbeidstid?

Forskjøvet tid er en ordning der ansatte kan variere start- og slutttider for å passe deres arbeid og personlige forpliktelser. … Vanligvis er det en kjernetid der ansatte må jobbe (f.eks. kl. 10.00 til 16.00).

Hvilken type ord er forskjøvet?

handlingen med å svimle; en slingrende eller vaklende bevegelse eller bevegelse. en forskjøvet bestilling eller arrangement. Luftfart. et forskjøvet arrangement av vinger.

Anbefalt: