Logo no.boatexistence.com

Hvorfor kaller Oxford det en dphil?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor kaller Oxford det en dphil?
Hvorfor kaller Oxford det en dphil?

Video: Hvorfor kaller Oxford det en dphil?

Video: Hvorfor kaller Oxford det en dphil?
Video: Oxford Doctor Dies. Meets Spirit! Learns PROFOUND Knowledge of THE SELF | Margot McKinnon 2024, Kan
Anonim

I Oxford, da problemet ble presserende på begynnelsen av det tjuende århundre, foreslo den daværende filosofilæreren ved St John's, Sidney Ball, at det ble anglisert til Doctor of Philosophy, derav DPhil. Nomenklaturen sitter fast.

Hvorfor kalles det en DPhil?

Både 'PhD' og 'DPhil' er forkortelser for 'Doctor of Philosophy', som er en avansert forskningskvalifikasjon som vanligvis involverer uavhengig forskning for å skrive en original avhandling. Det tar vanligvis tre til fire år med fulltidsstudier eller seks til åtte år med deltidsstudier å fullføre.

Hvorfor er Oxford DPhil ikke en doktorgrad?

Forkortelsene 'PhD' og 'DPhil' gjelder begge den samme akademiske kvalifikasjonen – en doktor i filosofi.… Grunnen til dette er at 'DPhil' er en britisk forkortelse og brukes bare av en håndfull britiske universiteter som Oxford, og noen ganger, Sussex og York.

Hva er DPhil i Oxford?

Doctor of Philosophy (DPhil) i filosofi er et tre- til fireårig heltidsforskningsprogram der du gjennomfører et forskningsprosjekt på doktorgradsnivå under veiledning av din veileder(e). … Hovedmålet med fakultetets DPhil i filosofi er å forberede deg på en akademisk karriere innen filosofi.

Hva betyr DPhil?

Begrepet 'DPhil' står for ' Doctor of Philosophy', noen ganger referert til som en 'doktorgrad' eller 'PhD'. Dette er en avansert forskergrad tildelt på grunnlag av en avhandling og en muntlig eksamen k alt viva voce.

Anbefalt: