Hva er forhåndskodet ofdm?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forhåndskodet ofdm?
Hva er forhåndskodet ofdm?

Video: Hva er forhåndskodet ofdm?

Video: Hva er forhåndskodet ofdm?
Video: Красный плюс минус - Just Yuri Mod 2024, Oktober
Anonim

I hovedsak er enhver blokkbasert lineær modulasjon , slik som generalisert frekvensdelingsmultipleksing (GFDM GFDM Non-ortogonal frekvensdelingsmultipleksing (N-OFDM) en metode for å kode digitale data på flere bærefrekvenser med ikke-ortogonale intervaller mellom frekvensen til underbærere N-OFDM-signaler kan brukes i kommunikasjons- og radarsystemer. https://en.wikipedia.org › wiki › Non-ortogonal_frequency-d…

Ikke-ortogonal frekvens-divisjonsmultipleksing - Wikipedia

), kan sees på som forhåndskodet-OFDM, der de forhåndskodede dataene er resultatet av frekvensdomenemodulasjonen. …

Hva er DFT forhåndskodet OFDM?

Ved hjelp av numerisk simulering er det foreslåtte modulasjonsskjemaet vist å redusere topp-til-gjennomsnittseffektforholdet til det overførte OFDM-signalet opp til 2 dB ved 10 - 3 klippehastighet. …

Hva er DFT-forkoding?

I denne artikkelen er Discrete Fourier Transform (DFT) forhåndskodingsteknikk brukt til det µ-lovbaserte OFDM-systemet for å redusere ytterligere PAPR ved å konvertere en flerbærer OFDM til en enkelt -bærer OFDM-system. Dessuten reduserer det ikke bare PAPR, men minimerer også systemkompleksiteten fordi det er en lineær teknikk.

Hva er OFDM og hvordan fungerer det?

OFDM er en form for flerbærebølgemodulasjon Et OFDM-signal består av et antall modulerte bærebølger med tett avstand. … Som et resultat av dette, når signaler sendes nær hverandre, må de plasseres slik at mottakeren kan skille dem ved hjelp av et filter, og det må være et beskyttelsesbånd mellom dem.

Hva er OFDM-underbærer?

Både OFDM og OFDMA delte en kanal i underbærere gjennom en matematisk funksjon kjent som en invers rask Fourier-transform (IFFT). Avstanden mellom underbærerne er ortogonal, så de vil ikke forstyrre hverandre til tross for mangelen på beskyttelsesbånd mellom dem.… Hver OFDM-underbærer er 312,5 KHz.

Anbefalt: