Logo no.boatexistence.com

Når skal man legge smuldrepap på kaken?

Innholdsfortegnelse:

Når skal man legge smuldrepap på kaken?
Når skal man legge smuldrepap på kaken?

Video: Når skal man legge smuldrepap på kaken?

Video: Når skal man legge smuldrepap på kaken?
Video: Eiendomsord + regelen for når man skal legge til en "-e" til eiendomsordet from Screenr.com 2024, Juli
Anonim

Før du lærer å froste en kake, må du vite om smulebelegg. Dette er når du legger et tynt lag med frosting på utsiden før du legger et tykkere, siste lag med frosting på toppen Det tynne laget av frosting fanger opp bortkommen kakesmuler og hindrer dem i å dukke opp i din ferdige kake.

Hvor lenge skal en kake avkjøles før en smule frakk?

Hvor lenge skal man avkjøle en kake før man glasurer den? Vår anbefaling om hvor lenge du skal avkjøle en kake før glasur den er, er å vente 2-3 timer til kaken er helt avkjølt. Legg så på et smuldrekk og avkjøl kaken i opptil 30 minutter. Når det er gjort, vil du kunne ise til du er fornøyd.

Skal du smuldre en kald kake?

Vent til kaken din er kald før du påfører den. Det er faktisk bedre å jobbe med en kake som er en dag gammel, siden den er mye lettere å dekorere og fortsatt er fersk!

Når bør du smuldre pels?

Et crumb coat er et veldig tynt lag glasur som brukes til å "lime" smuler, forsegle kakens fuktighet (super nyttig når du skal oppbevare kaken før du pynter den) og gi en jevn bunn for ekstra frosting.

Hvordan forsegler du en kake før du glasur den?

Smelt 1/2 kopp gelé, syltetøy eller syltetøy med 1 ss. vann til den er tynn og jevn. Sil den varme blandingen over i en liten bolle og pensel et tynt lag på kaken for å forsegle overflaten. La den stå i 5 til 10 minutter før du legger på finishen.

Anbefalt: