Logo no.boatexistence.com

Er phil harding arkeolog gift?

Innholdsfortegnelse:

Er phil harding arkeolog gift?
Er phil harding arkeolog gift?

Video: Er phil harding arkeolog gift?

Video: Er phil harding arkeolog gift?
Video: Фил Хардинг из Time Team представляет битву за Северные ворота 2024, Kan
Anonim

Siste måned knyttet den pensjonerte legen Philip Harding og pensjonert matron Margie Mickan sammen etter en virvelvindsromanse. De møttes første gang under et ABC TV-intervju i september 2017.

Hva skjedde med Phil Harding fra Time Team?

Jeg er for tiden en feltarbeidsarkeolog basert ved Wessex Archaeology, men er sannsynligvis mest kjent for mine vanlige opptredener på Channel 4s Time Team.

Hvor kommer Phil Harding fra Time Team Live?

Jeg har bodd i Salisbury i omtrent 25 år og kan ikke se meg selv noe annet sted. Jeg blir veldig klaustrofobisk i byer, men her er det veldig enkelt å komme seg ut på landsbygda, så du får det beste fra to verdener.

Hvem er kona til Phil Harding?

Siste måned knyttet pensjonert lege Philip Harding og pensjonert matron Margie Mickan sammen etter en virvelvindsromanse. De møttes første gang under et ABC TV-intervju i september 2017.

Er Time Team fortsatt i gang?

Det kunngjorde at etter 20 sesonger og over 230 episoder ble programmet avviklet av Channel 4. Noen dager senere brøt nyheten om Time Teams bortgang i Guardian. Det var en overfladisk avslutning for en TV-institusjon som over to tiår gjorde britisk arkeologi mer tilgjengelig og populær enn noen gang.

Anbefalt: