Logo no.boatexistence.com

Skal aic være høy eller lav?

Innholdsfortegnelse:

Skal aic være høy eller lav?
Skal aic være høy eller lav?

Video: Skal aic være høy eller lav?

Video: Skal aic være høy eller lav?
Video: High A1c Reasons Other Than High Sugar A1c Knowledge Pearls! 2024, Kan
Anonim

Med enkle ord er AIC en enkelt tallscore som kan brukes til å bestemme hvilken av flere modeller som mest sannsynlig er den beste modellen for et gitt datasett. Den estimerer modeller relativt, noe som betyr at AIC-skårer bare er nyttige i sammenligning med andre AIC-skårer for samme datasett. En lavere AIC-poengsum er bedre

Hva betyr lav AIC?

AIC grunnleggende prinsipper

Nedre indikerer en mer sparsommelig modell, i forhold til en modell som passer med en høyere AIC. Det er et relativt mål på modellsparsimony, så det har bare betydning hvis vi sammenligner AIC for alternative hypoteser (=forskjellige modeller av dataene). … Du bør ikke sammenligne for mange modeller med AIC.

Hva betyr en høy AIC-poengsum?

Siden AIC skalerer lineært med antall parametere er det lett mulig å få en høy AIC-score. … Forskjellen i AIC-skårene for to forskjellige modeller kan tolkes som ' ekstra informasjon tapt' ved å bruke den dårligere modellen sammenlignet med den bedre modellen.

Hvilken AIC er for høy?

Et norm alt A1C-nivå er under 5,7 %, et nivå på 5,7 % til 6,4 % indikerer prediabetes, og et nivå på 6,5 % eller mer indikerer diabetes. Innenfor 5,7 % til 6,4 % prediabetes-området, jo høyere A1C er, desto større er risikoen for å utvikle type 2 diabetes.

Er en høy AIC dårlig?

Studier viser en direkte sammenheng mellom høy A1C og alvorlige diabeteskomplikasjoner. 3 Et A1C-nivå over 7 % betyr noen har økt risiko for komplikasjoner fra diabetes, noe som bør be en person om å sørge for at de har en plan for å håndtere blodsukkernivået og redusere denne risikoen.

Anbefalt: