Logo no.boatexistence.com

Hva er en duco-finish?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en duco-finish?
Hva er en duco-finish?

Video: Hva er en duco-finish?

Video: Hva er en duco-finish?
Video: Darshan Raval - Hawa Banke | Official Music Video | Nirmaan | Indie Music Label 2024, Kan
Anonim

Duco-finishen er den langvarige, attraktive, høyglans-finishen som for det meste sees på innvendige treoverflater (som bildet ovenfor, men mindre glitrende).

Hva er Duco polish?

Toppbelegget eller overflatebelegget som er tilgjengelig under merket Duco er a Nitro Cellulose (NC) Lacquer På grunn av dens utbredte bruk og popularitet, har navnet "Duco" blitt generisert for å referere til Nitro Cellulose (NC) lakk. Duco var enormt populær som bilfinish før bruken av polyuretanlakker.

Er Duco en akrylmaling?

Høyglans Duco Acrylic Automotive Maling, Flytende, Pakkestørrelse: 1 L.

Hvor kan jeg bruke Duco-maling?

Duco-maling tilbyr et stort bruksområde som omfatter tremøbler, bilkarosseri, kryssfiner, fiberplater med middels tetthet, metallplater, tungt utstyr og arkitektoniske og industrielle metallkonstruksjoner. PU-maling er det perfekte belegget for innvendige og utvendige treoverflater.

Er Duco og PU det samme?

Duco Paint er en en-komponent blanding som betyr et enkelt kjemikalie. Pu Paint kan være av både en-komponent eller to-komponent PU-belegg kommer i to typer: vann- og oljebasert, noe som gir mange varianter av finish. Mens Duco-maling gir vanntett beskyttelse, men den krever obligatorisk bruk av en spraymaskin.

Anbefalt: