Logo no.boatexistence.com

Fikk grounded en oppdatering?

Innholdsfortegnelse:

Fikk grounded en oppdatering?
Fikk grounded en oppdatering?

Video: Fikk grounded en oppdatering?

Video: Fikk grounded en oppdatering?
Video: Bigfoot Video - BREAKING NEWS Update Ontario Boater Video 2024, Kan
Anonim

Obsidian Entertainment har annonsert den neste oppdateringen for Grounded som vil inkludere en ny fiende, prestasjonsstøtte og mer. Den nyeste oppdateringen er mindre enn en måned unna og vil slippes 30. juni Shroom & Doom-oppdateringstraileren har avslørt en rekke kommende nye spillfunksjoner som spillere kan glede seg over.

Når ble Grounded oppdatert?

Grounded Update 28. juli 2021 – Spilloppdateringer.

Oppdateres Grounded fortsatt?

The Grounded-teamet har bekreftet at spillets neste oppdatering vil være en av de største, og at den kommer i oktober Vi har en ny oppdatering som kommer ut for Jordet, forteller tweeten oss. «Utviklerne har jobbet hardt, så gjør deg klar for en av de største oppdateringene som kommer ut i oktober.

Hva er i den nye Grounded-oppdateringen?

Det er mange nye spennende funksjoner lagt til i juni-oppdateringen, inkludert å kunne temme pet Bladlus, en helt ny sjef, The Broodmother, og et nytt våpen, Crossbow. Her er en oversikt over alt du kan forvente å lansere til hele spillet 30. juni.

Når kommer neste oppdatering for Grounded på Xbox?

Nå, under Xbox og Bethesda Games Showcase på E3 2021, har Grounded avslørt alle detaljene for sin neste store innholdsoppdatering, som kommer 30. juni.

Anbefalt: