Logo no.boatexistence.com

Hvilket ugress dreper atrazin?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket ugress dreper atrazin?
Hvilket ugress dreper atrazin?

Video: Hvilket ugress dreper atrazin?

Video: Hvilket ugress dreper atrazin?
Video: Як виростити лохину і заробити на цьому. Коротка відео інструкція по вирощуванню лохини 2024, Kan
Anonim

Atrazin er effektivt mot flere vanlige bredbladede ugress, for eksempel Chickweed, Clover, Henbit, Pigweed, Ambrosia, Dueweed, Oxalis, Betony, Gripeweed og Morning Glory. De fleste skadedyrgress er også drept av Atrazin. Dette inkluderer revehaler, årlig blågress, invasiv bermuda, kvakkgress og trådgress.

Draper Atrazin eksisterende ugress?

Atrazin er et ugressmiddel for generell bruk som fungerer både før og etter spiring. Dette betyr at det vil drepe eksisterende ugress og de som ennå ikke har dukket opp fra bakken.

Hvor lang tid tar det for atrazin å drepe ugress?

Atrazin absorberes hovedsakelig gjennom røttene til ugress og transporteres deretter til de aktivt voksende spissene og bladene. Noe absorpsjon gjennom blader forekommer. Atrazin dreper ugresset ved å hemme fotosyntesen. Dette tar mellom 14 og 21 dager.

Draper Atrazin krabbegress?

Hi Yield Atrazine er trygt å bruke på tusenbein og det vil undertrykke Crabgrass, men vil kanskje ikke helt eliminere det … Tenacity er et utmerket ugressmiddel før og etter fremvekst som vil kontrollere krabbegress sammen med mange andre typer ugress uten å skade den tusenbeinte plenen din.

Vil atrazin drepe løvetann?

Den har også plenpleiebruk, som for golfbaner og boliggressplener som ugressmiddel. Den er flott for løvetann og krabbegress uten å drepe gresset ditt.

Anbefalt: