Logo no.boatexistence.com

Når blomstrer mophead hortensiaer i Storbritannia?

Innholdsfortegnelse:

Når blomstrer mophead hortensiaer i Storbritannia?
Når blomstrer mophead hortensiaer i Storbritannia?

Video: Når blomstrer mophead hortensiaer i Storbritannia?

Video: Når blomstrer mophead hortensiaer i Storbritannia?
Video: Hydrangeas - everything you need to know about growing hydrangeas in your garden 2024, Kan
Anonim

Busker som hortensia blomstrer fra midten til sensommeren på forrige års vekst. Mophead- og blondehortensiaer vil blomstre tilfredsstillende med lite oppmerksomhet, men regelmessig beskjæring oppmuntrer til ny, kraftig vekst som kan gi en bedre visning.

Hvilken måned blomstrer mophodehortensia?

Hver type hortensia har forskjellig blomstringstidspunkt. For eksempel blomstrer mophodehortensiaer fra sen vår til midtsommer i de sørligste områdene. Unntaket fra dette er de nye gjenblomstrende hortensiaene som kan blomstre hele vekstsesongen.

Hvilke måneder blomstrer hortensia?

Hortensiaens blomstringssesong avhenger av typen og kultivaren samt plantesonen din. De fleste nye veksthortensiaene får knopper på forsommeren for å blomstre i følgende vår-, sommer- og tidlig høstsesonger I varmt klima kan hortensiaer slutte å blomstre i sommervarmen, men vil blomstre igjen i høsten.

Hvordan får jeg mophead-hortensiaen min til å blomstre?

Blomstrer fra mai til September krever mye energi. Hortensiaene dine må mates ofte. Vi anbefaler Fertilome Premium sengeplantemat å påføres lett hver måned fra mars til august. Det vil si seks ganger om våren og sommeren med høy fosforgjødsel.

Hvorfor blomstrer ikke mophead-hortensiaene mine?

Ofte har hortensiaer som ikke gir blomster blitt beskåret tidlig på sommeren og senvinteren. Hvis de er overbeskåret, vil de ha en tendens til å dø tilbake mer enn norm alt, og de vil få deg til å vente et helt år før de blomstrer igjen.

Anbefalt: