Logo no.boatexistence.com

Kommer mine visne hortensiaer tilbake?

Innholdsfortegnelse:

Kommer mine visne hortensiaer tilbake?
Kommer mine visne hortensiaer tilbake?

Video: Kommer mine visne hortensiaer tilbake?

Video: Kommer mine visne hortensiaer tilbake?
Video: Learn English through Story Level 1 🚨 | The Beauty and the Beast - english story, with subtitle 2024, Kan
Anonim

Selv om disse plantene er enkle å ta vare på når de først er etablert, er det ikke uvanlig med hengende hortensiaplanter ettersom unge planter kommer til sin rett. Hvis hortensiaene dine henger, kan det skyldes miljøproblemer, eller de kan ganske enkelt være en variant som har en tendens til å floppe litt.

Hvordan gjenoppliver du visne hortensiaer?

Bruk Kokende vannmetoden: Kok opp vann og hell det i en kopp. La stilkene til de visne hortensiaene stå i dette vannet i 30 sekunder. Ha umiddelbart i romtemperatur vann (dette betyr vanligvis tilbake i arrangementet). Hvis blomstene ikke er for gamle, vil de i løpet av et par timer ha gjenopplivet seg fullstendig.

Kommer hortensiaer tilbake etter at de har visnet?

Flower Wilt

Klipp av de gamle blomstene for å forbedre plantens utseende. Hvis du bor i et frostfritt klima, kan du transplantere hortensiaen utendørs etter blomstringen.

Skal jeg fjerne visnet hortensia?

"Stopp deadheading om høsten, når storhortensia produserer sin siste flush med blomster, for å nyte de tørkede blomstringene gjennom hele vinteren," sier hun. "Disse kan fjernes for å hjelpe til med å produsere sunne knopper om våren. "

Hva skjer hvis du ikke beskjærer hortensia?

Hortensia som blomstrer på gammelt tre trenger ikke beskjæring og har det bedre med det. Hvis du lar dem være i fred, vil de blomstre rikere neste sesong. … Bare husk at ny vekst kan komme, men den nye veksten vil være uten oppblomstring neste sesong.

Anbefalt: