Logo no.boatexistence.com

Hvordan ble smørkjernene renset?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ble smørkjernene renset?
Hvordan ble smørkjernene renset?

Video: Hvordan ble smørkjernene renset?

Video: Hvordan ble smørkjernene renset?
Video: Soup for the Whole Family! RASSOLNIK in KAZAN! HOW TO COOK 2024, Kan
Anonim

Vedlikeholde smørkjernen Som alle andre mekaniske enheter krever kjernen godt vedlikehold. Rengjør churnen grundig med såpe, varmt vann og en børste etter hver bruk Glasskrukken er laget for å gå i oppvaskmaskinen. Padlen er avtagbar og kan også settes i oppvaskmaskinen.

Hvordan renser du smørkjerner?

Trinn 1: Rengjør churn

Rengjøringen er enkel med en 50/50 blanding av hvit eddik og varmt vann Skrubb grundig alle overflater som kommer i kontakt med smøret eller kjernemelken inkludert krukken, årer, toppen og helletuten. Skyll rent med vann. Eddik vil drepe alle bakterier mens den fortsatt er giftfri.

Hvordan kjernet de smør i gamle dager?

Smør ble først laget ved å legge kremen i en beholder laget av animalsk materiale og riste til melken er brutt ned til smør. Senere ble det brukt tre-, glass-, keramikk- eller metallbeholdere. De første smørkjernene brukte en trebeholder og et stempel for å agitere kremen til det ble dannet smør

Hvordan ble smør laget med en kjerne?

Kjerning fysisk rører kremen til den sprekker de skjøre membranene rundt melkefettet. Når de er brutt, kan fettdråpene gå sammen med hverandre og danne klumper av fett, eller smørkorn. … Dermed skilles kremen i smør og kjernemelk.

Hvordan ble smør laget i kolonitiden?

Smørproduksjon ble introdusert i Amerika i 1607 av Jamestown-kolonistene, som brakte de første melkekyrne. Det første trinnet i å produsere smør er å skille fløten fra melken … Den ble tappet av, og kaldt vann ble tilsatt smøret i kjernen. Vannet skyllet ut eventuell gjenværende kjernemelk.

Anbefalt: