Logo no.boatexistence.com

Hva er den beste måten å drikke drambuie på?

Innholdsfortegnelse:

Hva er den beste måten å drikke drambuie på?
Hva er den beste måten å drikke drambuie på?

Video: Hva er den beste måten å drikke drambuie på?

Video: Hva er den beste måten å drikke drambuie på?
Video: What to do with: Drambuie 2024, Kan
Anonim

How to Drink Drambuie. Den skotske basen gjør Drambuie til en perfekt drink alene. Server den rett, på steinene, eller i et isfylt glass toppet med club-soda, ingefærøl eller ingefærøl. Noen ganger erstatter den whiskyen i skotsk kaffe og lager en herlig dessertdrink eller en beroligende kveldsdrink.

Hvordan tar du Drambuie?

Navnet stammer fra en dram buidheach, som betyr "drikken som metter" på skotsk gælisk. Så ja, den ble laget for å nytes foran peisen. Sett en snurr på det. Gjør det til en av hoveddrikkene dine for vinteren.

Hva passer best med Drambuie?

Selv om du kan bli fristet til å legge til en hvilken som helst gammel Scotch til Drambuie for å lage en Rusty Nail, gjør det å velge et eksklusivt merke hele forskjellen i smak. MacNaMara gælisk whisky har sitrusnoter som løfter den honningrike rikdommen til Drambuie. Server over steiner og stikk en sitronskive i drinken som garnityr.

Bør Drambuie kjøles ned?

Regel 3: Digestif-likører bør oppbevares i kjøleskap når de er åpnet Eksempler inkluderer: Drambuie, Kahlua og Limoncello. Regel 4: "Creme of/Cream of" alt bør oppbevares i kjøleskap når det er åpnet. Eksempler inkluderer: Irish Cream, Tequila Cream og Crème de Mûre/Pêche/Poire/Framboise.

Hvilket glass skal Drambuie serveres i?

Den er bitende, røykfylt og sterk. Blandingen av 1 del Drambuie til 1 del Scotch motvekter Scotch-smaken. Den serveres i et gammeldags glass påsteiner eller pent. Hell blandingen i et glass fylt med knust is.

Anbefalt: